Takket for innsatsen:

– Jeg er oppriktig lei for at vi mister deg

TAKKER FOR SEG: Ordfører Isak V. Busch (Ap) takket av formannskapssekretær Mikael Østhus Schärer under kommunestyremøte torsdag.

Torsdag kveld hadde formannskapssekretær Mikael Østhus Schärer sin nest siste arbeidsdag. – Jeg synes det er sørgelig å miste deg, rett og slett, sa ordfører Isak V. Busch da Schärer fikk sin oppmerksomhet fra kommunestyret.

Publisert

Mikael Østhus Schärer har jobbet som formannskapssekretær i Røros kommune siden september 2021.

– Det var ganske modig gjort det, av en tynseting, å komme inn i de innerste sirkler i Røros kommune, som det kalles noen ganger, sa Busch fra talerstolen.

Schärer hadde sin siste arbeidsdag torsdag, og skal møte på ny jobb i Stovner bydel i Oslo allerede på mandag.

– Vi har hatt en svært god formannskapssekretær i deg og jeg synes det er sørgelig å miste deg, samtidig unner jeg deg selvsagt denne muligheten, sa Busch.

– Jeg vet dette er en idiotisk overraskelse å komme med for en som er på flyttefot, men du kjenner meg Mikael, du vet det ikke bestandig er så gjennomtenkt det jeg gjør, sa Busch til latter fra salen.

Schärer sier han har hatt veldig fine år på Røros med et trivelig arbeidsmiljø og spennende arbeidsoppgaver. Nå ønsker han å skifte til et mer urbant hverdagsliv og å jobbe med urbane samfunnsutfordringer i Groruddalen. 

– Stovner bydel har 33.000 innbyggere, det er klart jeg er spent. Jeg gleder meg veldig, og gleder meg til nye oppgaver og faglig utvikling, sier han.

Powered by Labrador CMS